HK Globle Chinees Oceaandev. Beperkt Co.,

 

Gewaarborgde Kwaliteit van Ruw Steroïdenpoeder & Pre-Mix Vloeibare, Snelle Verzending, de Beste Dienst!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

HK Globle Sino Ocean Dev. Co., Limited Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Bodybuildings Anabole Steroïden voor verkoop
wauw deed u dit als super pros die ik… wauw geworden om het aan u te overhandigen ik heb betekend geïmponeerd ben en ik dacht ik stiekem was. absoluut SUPER BEROEPS!!!

—— Chris

Alles is fantastisch! U hebt het en snel beste dat verpakt verscheept! Op voorwaarde dat het poeder zeer goed is, ben ik zeer tevreden om met u te werken!

—— Jaroslaw

Uw Halffabrikaat is zeer goed! Beste concentratie en kleur. volgende week zal ik e-mail naar u over mijn nieuwe orde verzenden!

—— Manny

wij konden het controleren en tevredengesteld werden met onze resultaten/terugkoppelen. Wij schieten om een andere orde binnenkort te plaatsen. Wij zullen u zoals spoedig contacteren!

—— Andrew

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Productielijn:

   

  Met geavanceerde productietechnologie en materiaal, sterke technische kracht, prima laboratorium en inspectie
  materiaal. De Chineesoceaan heeft zich tot een professionele fabriek vervaardigend anabool steroid poeder met de inspanningen en de bijdrage van verscheidene jaren van ervaren technici op verschillende gebieden ontwikkeld. Heeft de bedrijf aangesloten fabriek productiemateriaal en installaties, perfect kwaliteitsborging en controlesysteem, gehele reeks van Hoge druk Vloeibare Chromatografie/Gaschromatography/uv Spectrofotometer vooruitgegaan om efficiënte product analyse en controle te leiden. De bedrijffabriek heeft ISO9001-de certificatie van het kwaliteitssysteem en internationale KOSJER certificatie overgegaan.

  Ons bedrijf in deze industrie heeft meer dan tien jaar gedaan, hebben wij strenge eisen op de kwaliteit van het product.
  _na elk massaproduktie, de product strikt kwaliteit testen, na testen door en voor ver*pakken op:slaan.
  wacht tot na de klantenorde, zullen wij de hoeveelheid goederen, om de goederen te testen opnieuw, productkwaliteit door daarna, wij zullen aan gespecialiseerd in pakketteam aan verpakking, volgens de douane van verschillende landen in overeenstemming zijn met, zullen wij de beste verpakking kiezen, zodat kunnen wij de douane, tenslotte verzending voor u regelmatig door waarborgen!

   

   

  HK Globle Sino Ocean Dev. Co., Limited

  HK Globle Sino Ocean Dev. Co., Limited

  HK Globle Sino Ocean Dev. Co., Limited

  HK Globle Sino Ocean Dev. Co., Limited

   

 • R & D

  Het R&D-team is gestructureerd in drie secties, zich specialiseert in het gebied van Onderzoeklaboratorium, Proeffabriek, en Kwaliteitsonderzoek. Voor specifieke studies/projecten, werken wij gewoonlijk met de meest relevante lokale Universiteiten samen
  en het bekende Onderzoek Organizations.Chemists van de Onderzoeklaboratoria en zal Proeffabriek actief en dicht tijdens procesoverdracht samenwerken. Kafen Biotech heeft 450 technische personen in onderzoek en ontwikkeling die een diepgaande investering is om een regelmatige stroom van API te produceren.

Contactgegevens
HK Globle Sino Ocean Dev. Co., Limited

Contactpersoon: Mrs. Crystal

Tel.: 86-156-23704830

Fax: 86-156-23704830

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)